It Is Very Hard To Say The Exact Truth, Even About Your Own Immediate Feelings

Much Harder Than To Say Something Fine About Them Which Is Not The Exact Truth

Thursday, February 23, 2006

KL lah bai......

Alloo korang... nie aku dah try masuk blog yang badang create tue...best gak ader blog cam gini..senang sket aku nak berinteraksi ...cewah!!!!!

Woit korang aku gi KL 25hb sebab ader member 'u' aku kawin hari tue... aku sampai KL mmg ngam2 untuk gi makan nasi minyak jer lah.... pastu malam cdgnnya aku stay kat umah uncle aku jer... Ahad aku free sket...tapi kul 5 ptg tue aku nak jumpa boss aku gak...preparation untuk meeting isnin pagi...tensen...

Aku kat KL sampai 28hb(selasa) tapi itu pun pepagi aku dah check out & terus gi putrajaya...Aku balik chaah dari putrajaya jer...sebab rabu aku msti dah ader kat opis untuk officially send by hand tickets untuk beberapa mat indon yang kena paksa balik ke negara asal dorang...Kat sini ader standard mandard yang kengkadang aku bowing gak nak ikut! Tapi aper nak buat kan...aku kuli jer... lagipun pkir klu kna sack saper lak nak suap mulut aku n adik aku nnt...ikut jer lah....hehehehehehe....

so, korang nnt ape2 aku bgth ayu lah ek...?

-NOOR-

3 comments:

  1. woit aku pun gak nak kenalkan diri...nie aku lah beb.. NOOR....hehehehehehehe....

    ReplyDelete
  2. sekarang noor dah ada anak ek?? huehue...

    ReplyDelete
  3. ha ah . dah ade anak . ilang teros. ekekeke =D

    ReplyDelete

Labels

Angry (2) April (21) Chef Bard (5) Disember (23) Family (1) February (19) Friendship (8) January (15) July (22) Jun (5) Life Story (107) March (15) May (9) November (13) October (12) Ogos (12) Ramadhan (1) Sad (5) September (11) Shout Out (79) Song (21) Song Of The Day (18) Tag (4)