It Is Very Hard To Say The Exact Truth, Even About Your Own Immediate Feelings

Much Harder Than To Say Something Fine About Them Which Is Not The Exact Truth

Monday, March 06, 2006

apa tak bnyak blogg nih....!!!

assalammualaikum warahmatullah..
apo kaba kawan2 den sumo ehh..?
ni den nak bagitau sket..
kalo korang nak blogg, jgn comment..
korang create blogg... kalo comment, tak kuat kat blog.. ok..!!
pastu kan.. font kasik terang dan jelas.. sedap sikit nak baca,.. ok..!!
lagikkan..
ending blogg korang ngan nick/ nama/ apa2 la yang menggambarkan korang.. ok..!!
lepas tuh.. publish post.. ingat tu.. . d:-p
ok..!! sayang korang sume...
bila nak jenjalan lagi nih..!! hehehee
aku dah cuti dah..
kalo ade sapa sapa nak upah aku buatkan kije..
meh la.. kasik kat aku nih.. ehhee
[ bad]

4 comments:

  1. ai suka waktu ni... time tu tak brp familiar ngan blog2 nih... so my cayang nih cam chekgu ar ngajo murid nyer... ekkekeke... sbb bard budak skool kami2 yg len ada yg dah kija... huehue..

    ReplyDelete
  2. egegeegegeg!~
    ye murid2!~
    eheuehue..
    tp kan . murid2 suma2 dah kawen ..
    dah tunang ..
    dah ade anak ..
    huwaaaaaaa~~ =(

    ReplyDelete

Labels

Angry (2) April (21) Chef Bard (5) Disember (23) Family (1) February (19) Friendship (8) January (15) July (22) Jun (5) Life Story (107) March (15) May (9) November (13) October (12) Ogos (12) Ramadhan (1) Sad (5) September (11) Shout Out (79) Song (21) Song Of The Day (18) Tag (4)