It Is Very Hard To Say The Exact Truth, Even About Your Own Immediate Feelings

Much Harder Than To Say Something Fine About Them Which Is Not The Exact Truth

Wednesday, December 24, 2008

--==[[ Hero Of The Day!~ ]]==--







Tanda Meja Gathering Berbuka Puasa TC 2006


1st Gathering Torncity DALnet 2006 yang menjadikan muka2 di dalam gambar ni Ahli2 Federal Jail TC! Ahak!!~



Saya sebenarnya mahu 'copy' dan 'paste' semula semua blog2 saya yang lain ke dalam blogger ini. Tapi, baru 3 topic sahaja yang baru di 'copy - paste'. Itu pun hanya friendster blog sahaja yang sempat. Malas? Bukan sebab. Tiada masa? Bohong.


Bukanlah susah untuk buat apa yang sepatutnya dibuat. Cuma, kadangkala leka dengan perkara lain yang sememangnya melekakan. TC - RV. RV - TC. Sampai terlupa hendak melakukan apa yang lebih penting daripada itu. Kalau sehari tidak dapat 'log in', rasa gelisah yang akan bersarang.


Sanggup tidak menjamah makanan selagi tidak 'klik2' apa yang ada di dalam TC dan juga RV. Malas pula hendak mengarang. Saya 'copy - paste' sahajalah log perbualan ahli2 federal jail TC di #torncity DALnet setahun yang lalu. Hehe!~


Sila lah baca ye!~ Selepas ini nanti saya sambung semula 'copy - paste'.


***Ahak!~ Bialaa~~ Nak skema2!~ Jangan gelak!~ Jangan gelak!~


Session Start: Fri Jul 06 03:50:07 2007
Session Ident: #torncity


Tak Berjaya Lak Nak Jadikan Dialog Biasa ..
Sapa2 nak baca ..
Sila Klik Di Sini Lah Ye! Ahak!!~


Session Close: Sat Jul 07 03:28:28 2007


kalo nak komen, komen di sini okek! nGee!~









1 comment:

  1. entry yg ni tadek sapa2 komen kah ?
    uehueheuhueh!~
    ai laik!! >:D

    ReplyDelete

Labels

Angry (2) April (21) Chef Bard (5) Disember (23) Family (1) February (19) Friendship (8) January (15) July (22) Jun (5) Life Story (107) March (15) May (9) November (13) October (12) Ogos (12) Ramadhan (1) Sad (5) September (11) Shout Out (79) Song (21) Song Of The Day (18) Tag (4)