It Is Very Hard To Say The Exact Truth, Even About Your Own Immediate Feelings

Much Harder Than To Say Something Fine About Them Which Is Not The Exact Truth

Thursday, July 09, 2009

--==[[ For Whom The Bells Toll!~ ]]==--

Ini perbualan saya di YM. Siapa dia ni? Jangan tanya. Saya memang tidak kenal. Saya 'kopipes' ke sini kerana saya fikir dia ni sangat mengganggu. Dari semalam dia BUZZ YM saya. Mula2 saya buat tidak faham sahaja. Petang ni tadi dia BUZZ lagi. So, saya layan la jugak. Mana la tau kalau2 ada perkara penting yang ingin dibincangkan atau apa. Kan?

Tapi, apa yang saya nampak, dia ini memang sangat mengganggu. Yang saya update di sini hanya separuh sahaja. Perbualan yang awalnya tiada. Dah close. Malas nak layan. Saya tidak save log YM saya. Kalau dia ni salah seorang rakan kepada sahabat2 pembaca, saya minta maaf.





Ayi Boyz: kenapa awak diam?
Receiving IMVironment from Ayi Boyz...
Bard Syah: entah
Ayi Boyz: kau kenal airlandzs
Bard Syah: tak
Ayi Boyz: kau berasal dari mana?
Bard Syah: tanya.utk.apa?
Ayi Boyz: yalah utk sya mahu tahu
Bard Syah: puchong.
Ayi Boyz: umur awak berapa
Ayi Boyz: ??????
Bard Syah: 29
Ayi Boyz: aku 29 juga
BUZZ!!!
Bard Syah: pastu?
Ayi Boyz: macam mana kau kasi warna kau punya huruf
Ayi Boyz: kena pula awak diam
Bard Syah: bzsket
Bard Syah: huhu
Ayi Boyz: apa tu awak cakap
Bard Syah: bz sikit
Ayi Boyz: oh kau main bz sikit ya ka
Bard Syah: ?
Bard Syah: yu ni siapa?
Bard Syah: nak apa sbnrnya?
Ayi Boyz: saya nak tahu macam mana kau kasi warna hijau kau punya
Ayi Boyz has signed out. (7/9/2009 7:49 PM)




  • Sory to say lah! Not in mood nak layan benda2 mengarut mcm nih.
  • Malam ni malam Jumaat.. Nak baca Yassin.
  • Oke. Tata.
  • Assalammualaikum warahmatullah...







5 comments:

  1. ayyo..ini macam punye org pon ade ke??

    nak kasik ijau font..ape susah kalo tatau..catkan je dengan wane ijau..amit2lahh...

    ReplyDelete
  2. miakakakaa...
    amit2 cikaget..
    wakakakkaa...

    ReplyDelete
  3. takpun...pu3 suggest kan simbah jek terus tong cat hijo tue....adoiii ini org pun ade ke bert.....????


    regards,
    pu pu pu

    ReplyDelete
  4. iskk.. isk.. isk... Bard, mamat tu nak kaler hijo huruf ek... iskk.. iskk.. iskk... dia tak belajar ilmu mambang ijo lagi kot :P

    p/s: cariklah ilmu sampai ke negera cina, tapi kalo nak belajar/bertanya tu biarlah kena pada tempatnya

    ReplyDelete
  5. Pupupu:::
    kalo dia dpn mata, pastu ada pulak cat setong, maugak la jadi kes kot? ahakk!!

    Ady:::
    Isk.. isk.. isk.. tu la tuh.. dia tak sempat nuntut tuh.. agagagagaga...

    tapikan...kalo btl la umo 29 mcm dia ngaku tu kan, apekejadahnye tukar kaler font kat ym pun tak reti? Bunguk ni diaa.....haihhh~~

    ReplyDelete

Labels

Angry (2) April (21) Chef Bard (5) Disember (23) Family (1) February (19) Friendship (8) January (15) July (22) Jun (5) Life Story (107) March (15) May (9) November (13) October (12) Ogos (12) Ramadhan (1) Sad (5) September (11) Shout Out (79) Song (21) Song Of The Day (18) Tag (4)