It Is Very Hard To Say The Exact Truth, Even About Your Own Immediate Feelings

Much Harder Than To Say Something Fine About Them Which Is Not The Exact Truth

Thursday, December 18, 2008

--==[[ Kah Kah Kah! ]]==--


Tadi. On DJ di MobileIRC.fm. Lama gak! 5 jam lebih. 'Standard time' lah tu. Huhu. Hati rasa macam ada bunga nak keluar! Ahak! Dah lama tak nampak id dia online malam2. Sangat2 gumbiraaa.. yiihaa!! Tak dapat nak gambarkan perasaan gumbira inih! HueHueHue!~ Tadi juga saya on live 2 buah lagu My Baby You dan Goodbye. Huhu! Sebelum ni pernah gak. On air dua2 radio. Huhu.

Hari ni satu radio sahaja. Bila mood tu datang, terus je jadi macam2. Kan? Tak pernah terfikir pun nak melalak macam tu tengah2 malam. Kira macam hadiah saje lah ye. Kepada semua pendengar MobileIRC.fm yang mendengar tadi, harap2 tiada yang mencebek atau mempersendakan saya ye! Kepada that someone, that's the special for you. You'd requested. You deserved.

Hari ini. Jam ini. Saat ini. Saya nak cuba mengarang dalam Bahasa Melayu. 2 3 hari kebelakangan ini saya selalu rasa bosan. Hari ini diganti pula dengan rasa yang sangat2 gembira. Jadi, saya akan cuba sedaya upaya saya untuk mengarang dalam Bahasa Melayu. Jangan ketawakan saya ye! Huhu...

Untuk Sahabat:
Sejambak ros diberi kepadamu. Terlalu kecil, tetapi ia melambangkan sesuatu yang indah. Sekuntum ros untuk ikatan persahabatan. Sekuntum ros untuk sentuhan rasa persahabatan. Sekuntum ros untuk kepercayaan yang dikongsi bersama. Sekuntum ros untuk kebaikan dan keperihatinan. Sekuntum ros untuk keselesaan yang diberikan ketika diri diselubungi rasa yang kurang menyenangkan. Sekuntum ros untuk gelak ketawa yang dilimpahi kegembiraan. Sekuntum ros untuk sebuah memori yang akan menjadi kenangan yang paling indah. Sekuntum ros untuk rasa hormat yang tinggi kepada sahabat. Sekuntum ros untuk kasih dan sayang seorang sahabat. Sekuntum ros untuk nasihat dan kata2 perangsang. Sekuntum ros untuk hari2 yang penuh cahaya persahabatan. Dan sekuntum ros yang terakhir untuk rasa bangga menjadi seorang sahabat. Dua belas kuntum ros melambangkan dirimu adalah seorang sahabat yang terbaik yang pernah dimiliki.

Untuk Yang Dikasihi:
Aku sayang dirimu sepenuh nafasku. Wargh!! Jiwang! Tanak2! Tukar bahasa! Ahak!
I love u with my every breath. With all i have left. From the deepest depths of my heart. I love u with all of my strength. With ten miles length. Every thought i think that i love you. For the length of forever, as long as we're together through good and bad weather. For always, i love you. Until the very end of days. Until God takes my breath away. Until death separates our ways. Until then, i love you. When no one is there. When you think no one cares. When love seems too rare. Remember, i love you. When everything's gone. When all has withdrawn. When hopelessness dawns. Don't forget, i love you. When you fall down. When your dreams come unwound. When hope can't be found. Be happy, i love you. When you make mistakes. When you're filled with hate. When you're old and gray. Even then, i'll love you.

Okek! Tidur! Kr0ih!~ Kr0ih!~

4 comments:

  1. hhhahahaha...adoiii obert..serius kalau ko mengarang dalam bm aku rasa nak pengsan jap..miahahahaha.. aduhh.. sonok nye la dia bila si dia online..kehkehkeh..good luck..:)

    ReplyDelete
  2. nGee..
    sbb tu la ai maleh nak mengarang lam bm ..
    mem ai pon gelakkan ai gak!~
    ahak!~ =P

    ReplyDelete
  3. huhu... seb bek tak teruskan dlm bm.. kalo tak seriau dibuatnya... mao mimpi ngeri tiap malam... hakhak... egegeggege... :P

    ReplyDelete
  4. agagagagaga .. terus seriau ek ? miahahah ...
    ai lap yewwww..
    muah2!@~ ehuehuehue

    ReplyDelete

Labels

Angry (2) April (21) Chef Bard (5) Disember (23) Family (1) February (19) Friendship (8) January (15) July (22) Jun (5) Life Story (107) March (15) May (9) November (13) October (12) Ogos (12) Ramadhan (1) Sad (5) September (11) Shout Out (79) Song (21) Song Of The Day (18) Tag (4)