It Is Very Hard To Say The Exact Truth, Even About Your Own Immediate Feelings

Much Harder Than To Say Something Fine About Them Which Is Not The Exact Truth

Sunday, May 24, 2009

--==[[ MaLaS!~]]==-- II



Huwargh!~
Malas lagi hari ini. Bangun tidur jam 3.12ptg. Apa nak jadi entah. Celik mata. Call dia. Cadang mahu deting. Tapi bila call, dia kata sudah siap masak. Kensel! Sebenarnya tidak perasan pun jam dah 3ptg masa bangun tidur tadi. Hehe.



Apa nak buat? Online. Cadangnya mahu ber DJ. Tapi ada yang kata lagu lompat2 pula. Kensel lagi. Mana pula pergi Junior agaknya. Tidur bersama Junior, memang payah untuk bergerak dari tempat tidur. Berlawan2 tidurnya. Memang tidak akan bangun selagi salah seorang tidak bergerak. Salah seorang kah? Salah satu. Entah. Hakhak!




Uj call. Ajak pergi makan ikan bakar. Mahu belanja katanya. Wah! Memang tengah lapar sangat. Malam tadi lepas badminton tidak menjamah apa2 makanan. Milo ais sahaja yang masuk ke dalam perut. Huk! Ah! Malas untuk manaip apa2 lagi.




Junior dah masuk bilik. MeoW~ MeoW~~ Perut bulat. Mewah betul makanan dia. Aik! Dah keluar semula. Datang melawat agaknya. Tengok2 tuannya masih belum mandi. Haha! Mahu pergi ke tidak ye? Tadi RedLipStik pula call. Katanya Uj ajak makan ikan bakar. Sudah tau. Hek! Malas betul mahu pergi mandi. Kalau tidak mandi boleh? Huhu! Yang sebenarnya saya malas untuk ke mana2 hari ini. Kerana poket saya sangat2 kering buat masa ini. Hmm...










7 comments:

  1. weyuh ..
    tu la.. pemalash tul junior tu kan?
    hakhakhak!~
    babab momtot jr..
    k0hk0hk0h!~

    ReplyDelete
  2. same dengan master dia aje junio tuh huhhu

    ReplyDelete
  3. Alalalala
    cumil

    Haippp bard!!~
    u produce porna pic ker huh!!~

    ReplyDelete
  4. hah!! den sosek kek sini .. tumpang lalu tok penunggu guo. jgn sampuk den!!

    ~~AiLing~~

    ReplyDelete
  5. weyuh!~
    sepo la pulak ai ling nih!~
    intro pepelis..
    aiseh!~

    ReplyDelete

Labels

Angry (2) April (21) Chef Bard (5) Disember (23) Family (1) February (19) Friendship (8) January (15) July (22) Jun (5) Life Story (107) March (15) May (9) November (13) October (12) Ogos (12) Ramadhan (1) Sad (5) September (11) Shout Out (79) Song (21) Song Of The Day (18) Tag (4)