It Is Very Hard To Say The Exact Truth, Even About Your Own Immediate Feelings

Much Harder Than To Say Something Fine About Them Which Is Not The Exact Truth

Monday, November 29, 2010

--==[[ All These Things That I've Done!~ ]]==--

Assalammualaikum warahmatullah ...

Sebulan dah tak update blog ni. Niat nak update nya 2 3 hari lepas. Tapi, hanya mampu melihat2 sahaja apa yang ada. Malas nak menaip punya pasal. Klik klik saja lah tukar lay out. Hue hue. Apa kabar sahabat semua? Ada bagus ka tada bagus? Doa dan harapan semoga semuanya baik2 lah hendaknya ya?

Suasana di sini sangat sejuk. Tak payah nak ber air-cond2 dah. Hujan ala2 cam lebat tak lebat. Angin kuat. Nak mandi pun segan. Ahak! Nasib baik dah makan sebelum pulang tadi. Kalau tidak, kompom kebuluran sampai ke malam. Memang dah malam pun. Mata ada macam ala2 nak terkatup pun ada ni. Huehue.

Tadi, pagi2 keluar gi keje, memang dah terniat di hati nak balik awal. Mood mantap! Tapi energy takde. Isk. Payah tul. So, setel kan apa2 yang penting, sharp jam 5 terus out from building. Hoyeah!~ Makanya, berlunch + dinner lah saya dengan dia. Yeay!~ Dah lama tak begitu kan? Lebiu~ =P

Kenapa eh? Tetiba cam rasa nak back to Med School semula. Hmm. Tetiba rasa cam nak gi skolah semula pun ada juga. Haih! Cerita ceriti pasal SPM yang di ambil 13 tahun lepas. Woah! Lama gile tinggal kan bangku sekolah. If i can turn back time... Huhuh...

Cuti sekolah kan sekarang? Rasa macam nak bercuti2 Malaysia ke mana2. Niat di hati nak bawa anak2 melawat2 Zoo Negara pun ada nih. Jalan2 tengok2 haiwan2 seantero dunia. Huhuh! Anak2 buah okek! Isk.. Bila la nak ada anak sendiri nih...s0b...s0b...s0b...

Ahhh .. Baru dapat call yang... Tetiba mood lari... Isk ..

To be continue...










4 comments:

  1. woh........ canteq layout... mantop!

    ReplyDelete
  2. Bard nak tanya, kenapa bapak kucing tak pernha jengok anak-anak dia, langsung tak ambil berat... walhal mak kucing begitu bersungguh-sungguh menjaga anak-anaknya hingga besar.?

    ReplyDelete

Labels

Angry (2) April (21) Chef Bard (5) Disember (23) Family (1) February (19) Friendship (8) January (15) July (22) Jun (5) Life Story (107) March (15) May (9) November (13) October (12) Ogos (12) Ramadhan (1) Sad (5) September (11) Shout Out (79) Song (21) Song Of The Day (18) Tag (4)