It Is Very Hard To Say The Exact Truth, Even About Your Own Immediate Feelings

Much Harder Than To Say Something Fine About Them Which Is Not The Exact Truth

Thursday, January 24, 2013

SALAM MAULIDUR RASUL

Hai... Assalammualaikum warahmatullah.. Salam sejahtera...lama sungguh blog ni tak berupdate. Bukan tak ada masa atau apa. Tapi cuma malas melanda. Ada juga kodeng dan baca blog kawan2  yang terpilih. Kawan2 yang terpilih? Sendiri tahulah kan? Hari ni, saya update blog guna handphone. First try. Tak boleh pula nak enter untuk taip perenggan seterusnya. Nak kena touch spacebar banyak2 kali pula. Akeke. So.... apa nak cerita ya? Hari ni cuti. 12 Rabiulawal. Salam Maulidur Rasul. Hari Lahir yang paling agung dan disambut di seluruh dunia. Banyakkan berselawat ke atas Nabi Muhammaf s.a.w. Seperti biasa juga hari cuti saya akan diisi dengan aktiviti menonton tv sampai lebam. Pernah juga layan tv sampai mabuk dan muntah2. Haha! Again! Saya memang hantu tv. Tahun ni umur saya bakal menjangkau ke angka 33. Ganyut dah. Apa itu ganyut? Sila google tanpa kompromi. Bila entah nak berkeluarga? Sudah malas untuk fikir tentang pasangan hidup. Apa yang pastinya, saya bahagia hidup begini. Kerja. Kerja. Kerja. Kadang2 sampai nak makan pun terlupa. Maklumlah, dah suku abad. Cuma, kadang2 ada terfikir, siapalah yang akan menjaga makan pakai di hari tua kelak? Kok la dipanjangkan umur kan? Sedih. Haru. Ok! Mahu mandi dan keluar ke Tesco. Mahu cari barang sikit. Cadangan sahajalah. Kok rajin, keluar. Kok malas, lepak depan tv sampai waktu mahu tidur malam nanti. Rasanya % malas lagi tinggi daripada % rajin ni. Akeke.. Salam Sayang Dan Rindu Selalu. Salam Maulidur Rasul kepada semua sahabat. Banyakkan berselawat ke atas Nabi Muhammad S.A.W. 

No comments:

Post a Comment

Labels

Angry (2) April (21) Chef Bard (5) Disember (23) Family (1) February (19) Friendship (8) January (15) July (22) Jun (5) Life Story (107) March (15) May (9) November (13) October (12) Ogos (12) Ramadhan (1) Sad (5) September (11) Shout Out (79) Song (21) Song Of The Day (18) Tag (4)