It Is Very Hard To Say The Exact Truth, Even About Your Own Immediate Feelings

Much Harder Than To Say Something Fine About Them Which Is Not The Exact Truth

Sunday, July 12, 2009

--==[[ Jai Ho!~ ]]==--




Assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh...


Hmm ..
Saya dah agak pandai meng-edit HTML. Sikit2 saja lah. Lebih2 tak pandai. Belum habis godek2 lagi. Tapi kan, bila dah macam konon2 pandai sikit ni, ada pulak rasa macam hendak buat yang lain. Yang agak2 aneh2 gitu. Hek hek!


Tiap kali buka blog yang baru di renovesyen bak kata pupupu di shoutbox atas tu, tiap kali itulah rasa hendak meng-edit2 lagi tu meluap2. Boleh? Normal agaknya bila tahu sesuatu yang baru, kita akan buat bayak2 kali. Huehuehue...


Nanti2 lah. Rasa2 macam dah bosan dengan yang ini, saya akan ubah lagi! Weee!~ Siapa yang kenal rapat dengan saya tu faham lah dengan perangai saya ni kot? Bak kata Dato' Dr Fadhilah Kamsah, kadang kala, kita perlu membuat satu perubahan dalam hidup. Ceewaah~~ Kunun2 saja lah.


Tapi, hakikatnya saya memang begitu. Kan mem kan? Hekhek!~ Tengok sajalah susunan perabot di rumah saya. Bila saya rasa bosan, saya akan ubah kedudukan perabot2 yang tidak bersalah tersebut. nGa! Almaklum lah kan? Tinggal seorang. Lonely. sOb!~ sOb!~ :D


Erm... baru sekejap tadi dapat panggilan daripada Occa dan Mokyam. Mengajak saya pergi ke Restoran Zubaidah. Ada suprise birthday party untuk Tetomo katanya. Atetung pun ada. Baru saja lepas kidnap Atetung. Haih! Kota Damansara sana. Lepas tu Pergi karaoke. Weyuh! Macam menarik! Memang menarik!


Tapi, minta maaf ye. Saya tidak dapat untuk melibatkan diri ke sana. Ada tugasan lain yang lebih penting untuk saya lakukan. Huk huk!~ Terima kasih kerana sudi menjemput saya untuk bermeriah2 bersama2. Rasa nya 60%-40% kot. 60% tidak dapat hadir. Isk! Sorry.


Baiklah! Cukup sampai di sini sahaja pertemuan kita pada kali ini. nGe!~ Hendak pergi main masak2 pula. Kalau rajin lah! Hobi baru kot? Weewiitt!~ Sila kodeng blog baru saya kalau hendak tahu apa menu saya. Tataaa!~


  • Ekau dah tengok Slumdog Millionaire? Best bona2. Ghugi ekau tak tengok.
  • Memang patut la pilem ni monang sampai 8 Oscar.
  • Den lapan juta kali tengok. Sodap nak mampuih!~ Cam stroberi + sokolat!
  • Lagu kek bawah ni lagu Jai Ho kan? Den lobih suko nang bahso nustan nih.
  • Maap la den taip lam loghat ibundo den.
  • Kalo tak paham, tanyo la kek sepo2.
  • nGahahahaha!~~
  • Den gindu nak balik Moncheh! Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!~~~
  • Sokian. Timo kaseh. nGa!








19 comments:

  1. woo .. paham2.. kalo klik kat tpt komen yg asal, komennye akan kua kat entry yg dikomen. tapi.. kalo klik kat petak ni terus... dia akan kua sebagai overall komen.. nGaa.. saye mmg pandai .. tengkiu .. hueheuheuheuehue

    ReplyDelete
  2. weyuhhh.. kotak komen baru nampaknyehhh.. papepun tahniah atas blog masakan anda.. kalau anda rajin pegi la blog masakan saya yang tidak berhapdet sekian lama ittew wahahaha..

    psstt.. slumdog millionaire mmg best! entah napa lambat tol masuk panggung wayang mesia.. ai dah tengok 40 kali *sob sob sadis betul cite ini*

    ReplyDelete
  3. weeyuhh!~
    kotak komen baru kan? catetaaa... <==tiru intonasi eric kasa impian oke! ahak!~

    tgk 40 kali jek?
    menang lagi ai.. ai tgk lapan juta kali.. tengkiu!~ ahakk!~

    ReplyDelete
  4. aiseyyyy punya la xcited den komen kat luar...ekekekke...kek dlm nie haaaa...aiseyyy!!! mmg canggeh lol!!! i likeeeeee......tahniah bert tahniah....

    ReplyDelete
  5. ekekek!~ fandainye pupupu itu .. aGaGaGa!~
    tahniah2 gak!~ nGe!~

    ReplyDelete
  6. Ahak~ lambat sket... tapi apa p0n ai tetap nak test komen gak... test test test... ahak~ ahak~ ahak~

    ReplyDelete
  7. kotak komen ni buat ai konpius...aaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. need help...
    pls be my mentor..

    ReplyDelete
  9. ni ai jeles nih..yu dah pandai banyak nih..kasi kongsi2 ilmu sket..hikhik

    ReplyDelete
  10. ni ai jeles nih..yu dah pandai banyak nih..kasi kongsi2 ilmu sket..hikhik

    ReplyDelete
  11. ehekhekhek!~ tu dah berjaya tuh .. huehuehueh ... howyeh!! howyeaah!~

    ReplyDelete
  12. weyuuhuheuehueheu ..
    mentor?
    aiyak!~ ai tak masuk mentor laa..
    agagaggaaga!~

    ReplyDelete
  13. testing2!~ guna ni jeh .. kalo takleh gak .. ade mslh2 gak .. mulai esok takyah komen la sapa2 pon. miahahaha!~ padan muka akuh .. huwaaaaaaaaaaaa!!~~~~~~~~~`

    ReplyDelete
  14. wahaha..tu lah...dah terlebih pandai sampai owang pon jadik sesat2 lam petak komen..

    ReplyDelete
  15. miakakak!~
    tu la tuh .. lama tol nak kaji tang mana silap dia.. kohkoh!~
    berjaya gak akhirnye... koekeokoe

    ReplyDelete
  16. mentor..guru la aiyak...
    ajar ek..

    ReplyDelete

Labels

Angry (2) April (21) Chef Bard (5) Disember (23) Family (1) February (19) Friendship (8) January (15) July (22) Jun (5) Life Story (107) March (15) May (9) November (13) October (12) Ogos (12) Ramadhan (1) Sad (5) September (11) Shout Out (79) Song (21) Song Of The Day (18) Tag (4)