It Is Very Hard To Say The Exact Truth, Even About Your Own Immediate Feelings

Much Harder Than To Say Something Fine About Them Which Is Not The Exact Truth

Wednesday, February 05, 2014

Tajuk? Lupa Nak Fikir.



5 Februari 2014. Rabu. 11.38am. Ala2 nak dekat time lunch sudah. Lama betul tak jenguk2 blog ni. Macam dah banyak pula perubahan. Konon. Hehe...


Pagi tadi, setelah sekian lama, tiba2 pemanduan ke Subang diganggu rasa mengantuk yang sangat hebat. Berapa kali nak terbabas entah. The best part is, baru masuk tol Mex Hiway, lebih kurang 10 minit je keluar dari rumah mata macam minta diletak batang mancis je rasa. Seksanyalah. Nak berhenti tidur tepi jalan? Aje lambat pula thumb print nya nanti.


Entah kenapa letihnya lain macam lately. Nak kata banyak sangat kerja? Sama saja seperti yang sudah2. Planner tetap macam tu juga. Tidak ada pula penambahan apa2. Cuma... kes report yang berlambak2 nak dingadap. Huhu. Lain2? Tetap sama macam tu tak berubah2. Maka, since Januari 2013 start kerja sini, julung2 kalinya saya tidur selepas thumbprint. Siap ahkak cleaner tegur macam baru bangun tidur lagi. Haha! Woah! Dah tua sangat ke? Ouch!


Godek2 sistem case report, rupanya ada lagi 2 3 kes yang masuk January 2013 yang tak close2 lagi hingga ke hari ini. Mulalah nak sergah semua staff yang terlibat dari awal. Rupanya masih tunggu insurans release. Kesiannyalah. Setahun sudah. Yang saya pun, macamana boleh terlepas pandang? Haiseh...


Dari pagi tadi, kerja saya hanya mebelek2 dan menyusun file kes2 yang menimbun atas meja. Haha! Bila nak start baca entah? Petang ni ada dua discaj. Maka.. Muka akan sangat ketat sampai tiba masa nak discajnya. Rasa macam nak tidur je dalam surau ni lunch time karang. Buleh? Kui kui...


So.. 12.02noon. Away keluar sekejap ambik angin. Kok rajin karang sambung lagi menaip. Motip sangat hengkau nak hapdet blog ala2 diari gitu noks! Kikiki... Azam 2014 lah kunun. Februari baru hengkau nak start. Hulala... 


Orait~ To be continue~~~
Salam Sayang Dan RIndu Selalu~~~


No comments:

Post a Comment

Labels

Angry (2) April (21) Chef Bard (5) Disember (23) Family (1) February (19) Friendship (8) January (15) July (22) Jun (5) Life Story (107) March (15) May (9) November (13) October (12) Ogos (12) Ramadhan (1) Sad (5) September (11) Shout Out (79) Song (21) Song Of The Day (18) Tag (4)